Kreta zaplavy

Na snímku vozidla ve vesnici Palaiokastro 15. 2022 1110 Řecký ostrov Kréta zasáhly v sobotu záplavy.

Waimea Weekly Facebook
Waimea Weekly Facebook

1 day agoJitka Zadražilová Novinky ČTK.

. Kreta zaplavy 16 Oct 2022 Post a Comment Otevřít událost Záplavy po deštích na Krétě mají druhou smrtelnou oběť. 1 day agoZáplavy na řeckém ostrově Kréta mají už dvě oběti záchranáři nalezli tělo pohřešované ženy. Ostrov Kréta zasáhly po přívalových deštích záplavy. Záplavy na řeckém ostrově Kréta mají už dvě oběti záchranáři nalezli tělo ženy která byla vedená jako pohřešovaná píše server deníku.

1 day agoZáplavy na Krétě. Záplavy na řeckém ostrově Kréta mají už. Informovala o tom řecká televize ERT. Divoká voda strhla auta do moře.

1 day ago16102022 1115. Silné deště přes víkend proměnily ulice v několika městech v divoké řeky podle serveru Neakritigr byly zaplaveny ulice. 1 day agoKrétu sužují záplavy letiště je uzavřené. Přívalové deště se silným.

Kreta zaplavy Kvůli zaplaveným ranvejím bylo uzavřeno mezinárodní letiště v Heraklionu. Jednu obeť a jednu zranenú osobu si vyžiadali v sobotu záplavy na turisticky vyhľadávanom gréckom ostrove Kréta ktoré boli spôsobené prívalovými dažďami. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modul KRÉTA-IFM az angol nyelv fejlesztését teszi lehetővé egyéni tanulásként támogató eszközként mely egy innovatív modern felületen játékos. Problém byl i na letišti v Heraklionu.

Vyžádaly si lidské životy. Úřady hlásí jednu oběť a pohřešované osoby. Záplavy na gréckom ostrove Kréta majú už dve smrteľné obete záchranári našli telo nezvestnej ženy. 2019 Řecký ostrov Kréta od pátku sužují vydatné deště a záplavy které páchají velké škody na majetku obyvatel i státní dopravní infrastruktuře.

Krétu zasáhl přívalový déšť a záplavy. 23 hours agoDůchodová kalkulačka. Kreta Treti Zaplavy Letos Promenily Ulice V Divoke Reky Reflex Cz Přívalové deště provázené silným větrem si na řeckém ostrově Kréta vyžádaly jednu oběť několik dalších lidí se pohřešuje. Divoká voda strhla auta do moře.

To muselo kvůli zatopeným ranvejím zrušit. Řecký ostrov Kréta letos už potřetí bojuje se záplavami. 17 hours agoDnes bude. Přívalové deště provázené silným větrem si na řeckém ostrově Kréta vyžádaly jednu oběť několik dalších lidí se pohřešuje informuje deník.

Informovala o tom grécka. Při záplavách tam zemřelo nejméně 10 lidí. Zaplava Na Ostrove Kreta Recko Duben 2019. Krétu opět postihly záplavy a silné deště.

1 day agoZáplavy na řeckém ostrově Kréta mají už dvě smrtelné oběti záchranáři nalezli tělo pohřešované ženy. Severní pobřeží největšího řeckého ostrova Kréta zasáhly v sobotu přívalové deště provázené silným větrem. 1 day agoOblíbená destinace v ohrožení. Kreta zaplavy Kvůli zaplaveným ranvejím bylo uzavřeno mezinárodní letiště v Heraklionu.

Októbra TASR - Jednu obeť a jednu zranenú osobu si vyžiadali v sobotu záplavy na turisticky vyhľadávanom gréckom ostrove Kréta ktoré boli spôsobené prívalovými. Všechna oblíbená turistická místa byla až do odvolání pro veřejnost uzavřena. Informovala o tom dnes řecká. Informovala o tom v neděli řecká televize ERT.

Řecký ostrov Krétu zasáhly v úterý ráno silné záplavy proud vody smetl z ulic měst auta do moře a. Silné bouře ničily především okolí přímořské vesnice Agia Pelagia která se. Krétu zasáhly silné záplavy. Přívalové deště se silným větrem.

Atény - Záplavy na řeckém ostrově Kréta mají už dvě smrtelné oběti. Přívalové deště se silným.

Sepertiga Wilayah Pakistan Terendam Banjir Korban Jiwa Tembus 1 100 Orang Kumparan Com
Sepertiga Wilayah Pakistan Terendam Banjir Korban Jiwa Tembus 1 100 Orang Kumparan Com
Heftige Unwetter Auf Kreta
Heftige Unwetter Auf Kreta
3ja 07fljq7ydm
3ja 07fljq7ydm
Zaplavy Na Krete Nicili Mosty Skody Hlasia I Turisticke Letoviska Svet Spravy Pravda
Zaplavy Na Krete Nicili Mosty Skody Hlasia I Turisticke Letoviska Svet Spravy Pravda
Zaplavy Na Krete Promenily Ulice V Divoke Reky Idnes Tv
Zaplavy Na Krete Promenily Ulice V Divoke Reky Idnes Tv
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Comments